Втор колоквиум по градежни материјали

image_pdfimage_print

Вториот колоквиум по градежни материјали ќе се одржи во вторник 19.12. 2017 год. со почеток во 9 часот во амфитеатар и во училница бр. 111.

проф. Т. Самарџиоска