Поптиси по теориска механика – геодезија

image_pdfimage_print

Конечните резултати, потписи и оценки по предметот теориска механикаќе бидат објавени во среда, 27.12.2017 год. со почеток во 10 часот во училница бр. 130. Присуството е задолжително.

проф. Тодорка Самарџиоска