Резултати испит Енергетска ефикасност на објекти 13.1.2018

image_pdfimage_print

Испитот по енергетска ефикасност на објекти, одржан на 13.1.2018, го положија следниве студенти:

1.       962                       8 (осум)

2.     1041                       8 (осум)