Армиран бетон

image_pdfimage_print

Вид на студии: Додипломски студии

Носител: Вонр. проф. д-р Горан Марковски

Фонд на часови: 3+4

EKTS кредити: 7

Литература:

Кинематика на точка – кружно движење (дополнување)

Лична карта на предметот [.pdf]

Преземања

# File File size Downloads
1 pdf Лична карта на предметот и распоред 2008_09 133 KB 110
2 pdf Белешки за домашните 119 KB 139