Претходнонапрегнат бетон Испечати

Вид на студии: Додипломски студии

 

Носител:Проф. д-р Санде Атанасовски

 

Фонд на часови: 3+2

 

EKTS кредити: 5 

 

Литература:

 

 

Лична карта на предметот [.pdf]

 
< Претходно   Следно >
Joomla School Template by Joomlashack
School Joomla Templates and Joomla Tutorials

panel cit

oyun parkı

sesli chat